Kaç Kişilik 4-6 Hazırlama 20dk Pişirme 1 saat ...
$show=label
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 20dk
- Pişirme 1 saat
Düdüklüde Etli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler
- 2 su bardağı fasülye
- 1 adet kuru soğan
- 250 gram kuşbaşı et
- 2. 5 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kasığı biber salçası
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1. 5 litre su
Düdüklüde Etli Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı
Öncelikle eti düdüklüye koyup birazda su koyalım suyunu salıp çekene kadar kavuralım. Sıvı yağı döküp küp küp doğradığımız soğanları da ekleyip soğanlar pembeleşene kadar kavuralım. Salçayı ekleyip salçanın kokusunu çıkardıktan sonra fasülyeleri koyup biraz daha kavurduktan sonra suyu ekleyelim ve kaynamaya bırakalım kaynamaya başlayınca tuzu ve baharatları da ekleyip ağzını kapatıp 1 saat pişirelim.(not: tabi fasülyeler bir gece önceden suda bekletmeli)Afiyet bal şeker olsun.
COMMENTS