Kaç Kişilik 2-4 Hazırlama 25dk Pişirme 3 saat Yemek Tabağı Soslu Et Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo et (Bonfile şeklinde) Sosu için: S...
$show=label
- Kaç Kişilik 2-4
- Hazırlama 25dk
- Pişirme 3 saat
Yemek Tabağı Soslu Et Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo et (Bonfile şeklinde)
Sosu için:
- Sıvı yağ
- 2 tane Kuru Soğan (Julien şeklinde doğranacak)
- 2 tane Sivri biber
- 2 tane Domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 2 çay bardağı su
Üzeri için
- 5 diş sarımsak
Yemek Tabağı Soslu Et Tarifi Yapılışı
Eti bonfile şeklinde incecik açıyoruz.
Tavayı kızdırıyoruz. Eti tavada arkalı önlü çevirerek suyunu çekene kadar kızartıyoruz.
Kızaran etleri yan yana tepsiye diziyoruz. Sonra sosunu hazırlıyoruz.
Hazırladığımız sosu üzerine döküyoruz.Sarımsakları üstüne diziyoruz ve tepsinin üstünü kapatıyoruz.
Fırını 150 dereceye açıyoruz.3 saat yavaş yavaş pişirmeye bırakıyoruz. Et böylelikle yumuşacık olacak
Sosu için:Soğanı julien şeklinde doğruyoruz. Biberleri, domatesleri doğruyoruz.Tavada sıvı yağ ile kavuruyoruz.Sonra salçasını tuzunu ve suyunu ekliyoruz.
COMMENTS