Kaç Kişilik 8-10 Hazırlama 10dk Pişirme 15dk Bir Hamurdan Dört Çeşit Lezzet Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt 1 su bardağı su Yarım...
$show=label
- Kaç Kişilik 8-10
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 15dk
Bir Hamurdan Dört Çeşit Lezzet Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı su
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 paket kuru maya
- 2 tatlı kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
İç harcı için,
- Kaşar peyniri
- Yağlı tulum peyniri
- Tereyağ sucuk
- Yumurta
Bir Hamurdan Dört Çeşit Lezzet Tarifi Yapılışı
Bir hamurdan dört çeşit lezzetSucuklu peynirli yumurtalı pideBiberli cevizli ekmekSusamlı simitPazlamaHerkese mutlu hafta sonları Daha öncelerde paylaşmış olduğum pide hamurundan dört ayrı lezzet yaptım. Biberli ekmeği de daha önce paylaşılmıştım ,sadece biraz değişiklik yaptım, bir yemek kaşığı biber salçası ,1 yemek kaşığı domates salçası ,sıvı yağ, susam ,çörek otu kekik ve ceviz ekledim, gerçekten muhteşem oldu hepinize denemenizi tavsiye ederim.
Hazırlarından daha lezzetli bir pide tarifimle var mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Hamurumuzu yoğurup mayalanmaya bırakalım, 1 saat dinlenen hamuru 16 bezeye ayıran, merdaneyle ince uzun bir şekilde açın, iç malzemelerini koyup tereyağından bir iki parça kesip koyun, kenarlarında kapatıp ortası açık kalsın, yumurtayı sürüp fırının en yüksek derecesinde pişirin, çıkınca tereyağ ile yağlayıp afiyetle yiyebilirsiniz
COMMENTS