Kaç Kişilik 2-4 Hazırlama 10dk Pişirme 15dk Ekmek Arası Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1. 5 tavuk göğsü 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bar...
- Kaç Kişilik 2-4
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 15dk
Ekmek Arası Tavuk Tarifi İçin Malzemeler
- 1. 5 tavuk göğsü
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 2 domates
- 1 orta boy soğan
- 6 tane turşu salatası
- 4yaprak marol
Ekmek Arası Tavuk Tarifi Yapılışı
Jülyen tarzı kestiğimiz tavuk göğüslerimizi daha sonra yoğurdumuzu yağımızı baharatlarımızı bir kaba alıp çırpıp tavuk göğsünü ekleyip harmanlıyoruz, streç film ile kapatıp 1 saat kadar dinlendiriyoruz ,daha sonra çıkarıp tavamızda pişirelim pişen etimizi ekmeğimizin içine bolca bırakalım ,maruldan da bir miktar bırakalım ,soğan, domates ve turşu dan sonra saralım çocuklarımızla afiyetle yiyelim ,çok güzel oldu hep somun ekmekle veya lavaşla yapardım birde böyle deneyeyim dedim.
COMMENTS