Kaç Kişilik 4-6 Hazırlama 45dk Pişirme 15dk Patates Püreli Kebap Tarifi İçin Malzemeler 6 adet patates Yarım kg kuşbaşı dana eti 1 adet y...
$show=label
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 45dk
- Pişirme 15dk
Patates Püreli Kebap Tarifi İçin Malzemeler
- 6 adet patates
- Yarım kg kuşbaşı dana eti
- 1 adet yumurta
- 1 çorba kaşığı sıvı yağ
- 2 adet domates
- Tuz
- Karabiber
- Yarım demet maydanoz
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Patates Püreli Kebap Tarifi Yapılışı
İlk önce patatesi haşlıyoruz ve daha sonra püre haline getiriyoruz. Fırın tepsisine yayıyoruz ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Pişirdikten sonra fırında çıkarıp soğutuyoruz, sonra pürenin içine kaşar peyniri,yumurta, tuz ve karabiberi katıp karıştırıyoruz. :)Bir yandan da eti, sıvı yağ ile birlikte tencereye alıyoruz ve kavuruyoruz eti. Yuvarlak doğranmış domates ve maydanoz yapraklarını yerleştiriyoruz,yine en üste tekrardan patates püresini yayıyoruz ve tekrardan 15 dakika fırına koyuyoruz ☺Afiyet olsun☺
COMMENTS