Kaç Kişilik 6-8 Hazırlama 5dk Pişirme 40dk Güveçte Etli Bezelye Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo bezelye 1 adet büyük boy patates Yarım ...
$show=label
- Kaç Kişilik 6-8
- Hazırlama 5dk
- Pişirme 40dk
Güveçte Etli Bezelye Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo bezelye
- 1 adet büyük boy patates
- Yarım kilo kuşbaşı et
- 1 orta boy soğan
- 1 adet havuç
- Tuz
- Baharatlar
Güveçte Etli Bezelye Tarifi Yapılışı
İlk önce etlerimizi minik parçalar halinde doğruyoruz. Sonra çok az yağda güzelce kavuruyoruz, suyunu çekmeye başladığı zaman soğanları ekliyoruz salçayı ekliyoruz. İyice kavurduktan sonra patates ,havuç ve bezelyelerimizi ekliyoruz. Ben üzerini az geçecek kadar su ekliyorum. Siz nasıl arzu ederseniz. Tuzumuzu, baharatlarımızı ekledikten sonra pişmeye bırakıyoruz. Daha sonra güveçlerimize boşaltıp fırında sularını çekene kadar pişiriyoruz. Önceden ısıtırsanız fırını iyi olur.
COMMENTS