Kaç Kişilik 2-4 Hazırlama 10dk Pişirme 30dk Pudingli Pankek Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım su bardağı şeker Yarım çay bard...
$show=label
- Kaç Kişilik 2-4
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 30dk
Pudingli Pankek Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı şeker
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 su bardağı un
- Kabartma tozu
- Vanilya
- 1 paket kakaolu puding
- 2, 5 su bardağı süt
Pudingli Pankek Tarifi Yapılışı
Tüm malzemeler 5 dk çırpılır.Bir kepçe ile ısıtılmış ve yağsız tavaya azar azar dökülür. Kabarcıklar çıktığında diğer tarafını çevirip pişirin. altı da kızardığında alın.Kepçeyi tam doldurmayın çünkü kek harcı dağılıyor kalın ve hamurumsu olur.Bütün pankekleri bu şekilde yapıp bitirin sonra pudingi 2, 5 su bardağı süt ile hazırlayın yoğun olması için sütün az olması gerekir. Her iki tatlı da biraz soğuduğunda pankekin üzerine puding sürün ve pankekle kapayın.Anlatımı karışık olsa da yapımı çok kolay.Afiyet olsun.
COMMENTS