Kaç Kişilik 1-2 Hazırlama 10dk Pişirme 25dk Fırında Tereyağlı Baharatlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler 400 gr mantar 1 yemek kaşığı tereya...
$show=label
- Kaç Kişilik 1-2
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 25dk
Fırında Tereyağlı Baharatlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler
- 400 gr mantar
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Kaşar Peyniri
- Pul biber
- Karabiber
- Tuz
Fırında Tereyağlı Baharatlı Mantar Tarifi Yapılışı
Mantarlar küp küp ve kalın olmayacak biçimde doğranır. Yıkanıp süzülür. Isıya dayanıklı fırın kabı ocağın küçük gözüne alınır, kısık ateşte tereyağı eritilir. Ocak kapatılır. Erimiş tereyağının üzerine mantarlar ve isteğe göre baharatlar eklenip karıştırılır. 200 derecede ısıtılmış fırında 25-30 dakika kontrollü olarak ara sıra karıştırılarak pişirilir. Pişmesine yakin isteğe bağlı rendelenmiş kaşar ilave edilir. Biz kahvaltıda tüketiyoruz ama isteğe bağlı öğle ve akşam yemeklerinde de tüketebilirsiniz. Afiyet olsun
COMMENTS