Kaç Kişilik 10-12 Hazırlama 1 saat Pişirme 25dk Kete (Azerice) Tarifi İçin Malzemeler 1 st qatiq 1 yumurta agi (sarisi uzune) 200 qr kere...
- Kaç Kişilik 10-12
- Hazırlama 1 saat
- Pişirme 25dk
Kete (Azerice) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 st qatiq
- 1 yumurta agi (sarisi uzune)
- 200 qr kere yagi
- 1 qabartma bir vanil
- 5 st un
İçi için;
- 2 st pesok
- 1 st yag
- 2 st un
- vanil
Kete (Azerice) Tarifi Yapılışı
1st qatiq, 1 yumurtanin agi birlikde calınırAyri gabda 5 st un, 200 qr yağı eridib soyudub unla ovurug. Sonra calinmis qatiqi tokub 1 qabartma xemir yogurug 30 dege saxlayiram. Xemiri iri sekilde yaydim yagladim, içi sepdim rlon kimi bukmeye basladim Sonra üzerine yumurta sarisina duru yag qatib cekidim cengele üzerin xetledim 180 dercede 25 deqede hazırdi.
Icin hazırlsdim2 st pesok, 1 st erinmis yag, 2 st un 2 vanil. Ovxaladim umac halina getirim.
COMMENTS